In het kader van corona zijn veel dingen anders dan normaal. Een elftalfoto is daar geen uitzondering op. Afgelopen zondag maakte Nederwetten voor het eerst zelfs een heuse anderhalvemeter-elftalfoto van het vaandelteam.

Na het maken van de foto speelde Nederwetten nog vriendschappelijk tegen Olympia Boys uit Ommel. Met een 7-1 overwinning werden de supporters op Sportpark De Koppel getrakteerd op een galavoorstelling. Doelpunten: Dennis van Es 2x, Tom Raaijmakers 2x, Wim van Kronenburg 2x en Bart Berkers.
Uiteraard werd deze eclatante overwinning gevierd, netjes op anderhalve meter. Toen we rond 17:00u bezoek van BOA’s kregen, kregen we hiervoor een compliment. De BOA’s hebben aangekondigd vaker onaangekondigd te komen controleren. Wij verzoeken u dan ook strikt aan de anderhalve meter te blijven houden op ons sportpark.
Op de foto van links naar rechts:
Boven, staand op stoel: Sebastiaan Oppenau, Jeffrey van Uum, Bryan Buffing, Tim Bunthof, Wim van Kronenburg, Henry Maas, Willy Raaijmakers
Midden, staand: Bart Berkers, Hein Snellen van Vollenhoven, Rick van Lieshout, Angelo van Veen, Jordy van den Boogaard, Tola Taylor, Mike Weterings, Bram de Jonghe
Onder zittend: Dennis van Es, Ben van der Bruggen, Roy Sleegers, Willem van Rooij, Tom Raaijmakers, Christiaan Baaten, Robbert van Es.