Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid

Lid worden van RKVV Nederwetten?

Zin om lid te worden van een zeer gezellige, goed georganiseerde voetbalvereniging? Zowel voor de jeugd vanaf 5 jaar, dames, senioren en veteranen is er de gelegenheid om bij Nederwetten te komen voetballen.
Een prachtige accommodatie, een gezellige huiselijke kantine, bekwaam kader en veel evenementen maken voetballen bij Nederwetten zo aangenaam. Dat alles tegen een aantrekkelijke contributie.

Aanmeldingsformulieren en of overschrijvingsformulieren zijn  te verkrijgen bij de secretaris. Mail hiervoor naar onderstaand mailadres:
ledenadministratie@rkvvnederwetten.nl

Digitaal inschrijven kan hieronder. Je aanmeldingsformulier komt dan automatisch binnen bij onze voetbalclub en er zal dan spoedig contact met je opgenomen worden.

De periode waarover contributie verschuldigd is, vangt aan met het kalendermaand waarin men zich als lid heeft opgegeven. De contributie moet voor een heel seizoen ineens voldaan worden via automatische incasso.

Wij brengen eenmalig € 10,- in rekening in verband met inschrijfgeld t.b.v. KNVB

Naam: RKVV Nederwetten
    Adres: Koppeldreef 2
    Postcode: 5674 NA woonplaats: Nederwetten
    Land : Nederland Incassant ID: NL71ZZZ402356960000
    Kenmerk machtiging (niet invullen, wordt later door RKVV Nederwetten gedaan): ____________
    Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan RKVV Nederwetten
    doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om het bedrag van uw rekening af te
    schrijven wegens het betalen van contributies, bijdragen of boetes en uw bank doorlopend een
    bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van RKVV Nederwetten.

Plaats:

Datum: