Nieuwe selectie coronaproof op de foto

In het kader van corona zijn veel dingen anders dan normaal. Een elftalfoto is daar geen uitzondering op. Afgelopen zondag maakte Nederwetten voor het eerst zelfs een heuse anderhalvemeter-elftalfoto van het vaandelteam.

Na het maken van de foto speelde Nederwetten nog vriendschappelijk tegen Olympia Boys uit Ommel. Met een 7-1 overwinning werden de supporters op Sportpark De Koppel getrakteerd op een galavoorstelling. Doelpunten: Dennis van Es 2x, Tom Raaijmakers 2x, Wim van Kronenburg 2x en Bart Berkers.
Uiteraard werd deze eclatante overwinning gevierd, netjes op anderhalve meter. Toen we rond 17:00u bezoek van BOA’s kregen, kregen we hiervoor een compliment. De BOA’s hebben aangekondigd vaker onaangekondigd te komen controleren. Wij verzoeken u dan ook strikt aan de anderhalve meter te blijven houden op ons sportpark.
Op de foto van links naar rechts:
Boven, staand op stoel: Sebastiaan Oppenau, Jeffrey van Uum, Bryan Buffing, Tim Bunthof, Wim van Kronenburg, Henry Maas, Willy Raaijmakers
Midden, staand: Bart Berkers, Hein Snellen van Vollenhoven, Rick van Lieshout, Angelo van Veen, Jordy van den Boogaard, Tola Taylor, Mike Weterings, Bram de Jonghe
Onder zittend: Dennis van Es, Ben van der Bruggen, Roy Sleegers, Willem van Rooij, Tom Raaijmakers, Christiaan Baaten, Robbert van Es.

Related posts

Nieuwe coronamaatregelen van de overheid

door Han Huijbers
4 jaar ago

Nederwetten niet opgewassen tegen fel Boerdonk 0-2

door Sander Vanhees
5 jaar ago

Samenwerkingsverband RKVV Nederwetten en RKGSV

door Beheerder
11 jaar ago
Mobiele versie afsluiten