Boerdonk  -   Nederwetten           2 – 3

In tegenstelling tot vorige week wist Nederwetten deze week wel de 3 punten binnen te slepen. Al duurde het tot de allerlaatste minuut voor dat dit gerealiseerd werd.

Nederwetten begon heel aardig en in de 12 minuut was het raak. Toon van Rooij nam op rechts de bal aan bood Niek Evers de kans. Niek liet deze niet onbenut, 0-1   De zelfde speler kreeg in de 22e minuut opnieuw een open kans maar de Boerdonk keeper pareerde zijn inzet op een katachtige manier. Ook Toon van Rooij kwam in de 43e minuut weer vrij voor goal maar opnieuw was de Boerdonkse keeper de baas in deze situatie. Nederwetten begon slap te spelen en verviel van de ene fout in de andere waardoor Boerdonk nog voor rust een grote kans kreeg om de 1-1 te scoren. Gelukkig kon Nederwetten met 0-1 naar de thee.

Na de rust kwam Boerdonk sterk opzetten en dit resulteerde al in de 47e minuut op een keihard schot wat net naast ging. 2 minuten later was het wel raak voor Boerdonk. Een mooie aanval over rechts werd door Kees Zondag knap, onhoudbaar voor keeper Joosten van Nederwetten, in de linkerhoek geschoten. 3 minuten later werd een doelpunt van Niek Evers afgekeurd wegens buitenspel. Het duurde tot de 82e minuut voordat Nederwetten weer aan de leiding kwam. Ben van der Bruggen gaf een prima pass op Mathijs Merks   die fraai afrondde 1-2. In de 83e,85e en 88e minuut kreeg Toon van Rooij open kansen maar hij scoorde niet. In de 90e minuut werd er slecht uitverdedigd door Nederwetten en kon Boerdonk alsnog de 2-2 te scoren. De lange blessuretijd was dit keer echter wel in Nederwettens voordeel. In de 93e minuut gaf Roy Sleegers een loepzuivere voorzet en die rondde Toon van Rooij doeltreffend af. 2-3. Het was geen goed voetbal van Nederwetten maar we zullen maar zeggen dat de  3 punten veel verzachten.

Volgende week thuis tegen Elsendorp kunnen de mannen van trainer Dennis Wouterse de 5e plaats op de ranglijst proberen te pakken.