Sponsortoernooi 2017

 Vrijdag 26 mei 2017 staat het jaarlijks terugkerende sponsortoernooi weer voor de deur. Uiteraard vinden wij het prachtig om te zien dat er evenals de afgelopen jaren opnieuw veel deelnemers zijn!

Als je graag mee wilt doen en je hebt nog geen team, meldt je dan bij de organisatie. Wij denken graag met je mee, zodat het voor iedereen een feest wordt! Mail naar: sponsor@rkvvnederwetten.nl

Omdat veel mensen zich de afgelopen jaren moesten haasten om na school of werk tijdig aanwezig te kunnen zijn, hebben we er wederom voor gekozen om ook dit jaar weer een frietkar te laten komen. Onze inmiddels vertrouwde Hans Teulings, van “Spierbal on tour”, staat vanaf 18:00 uur klaar met zijn “Verrèkkes lekkere frietjes”.

Na afloop van ons gezelligheids-toernooi gaat DJ MANY MORE jullie voetjes opnieuw aan het werk zetten. Met zijn uitgebreide repertoire, waarbij iedereen zeker aan zijn muzikale trekken zal komen, gaan we de avond spetterend afsluiten! 

Ook als u zelf niet deelneemt bent u natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen, want, zoals een oud Nederwettens gezegde betaamd: “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd”!

Met sportieve groeten,

Sponsorcommissie RKVV Nederwetten
 
Deborah van Dijk
Niek Evers
Rens van Herpt
Han Huijbers
Lex Huijbers
Martijn Migchels
Marlon van de Sande