DOELSTELLING TRAINER DENNIS WOUTERSE BEHAALD

De doelstelling van Nederwetten om dit seizoen met 30 punten af te sluiten is ruimschoots gehaald. De overwinning op Eli bracht de stand in punten op 34 en kunnen we ondanks dat we geen kampioenschap of nacompetitie hebben gehaald toch spreken van een behaalde doelstelling voor  de afscheid nemende trainer Dennis Wouterse.

Het begon allemaal matig van Nederwetten zijde. De ploeg uit Lieshout was beter, agressiever als de thuisploeg. Veel passes net te kort, niet op maat en onzorgvuldig zorgde er in de 13e minuut al voor de 0-1 na een mooie aanval van Eli, rondde Erwin von Kriegenberg bekeken af.  Dit leek ook de ruststand te worden maar na een mooie voorzet in de 41e minuut van Mathijs Merks, kon Toon van Rooij de bal loepzuiver binnen schieten

Na de rust toch een herboren Nederwetten Hein Snellen van Vollenhoven was in de ploeg gekomen en dat leverde in de 50e minuut al rendement op. Hij gaf een afgemeten pass op Toon van Rooij en die had weinig moeite om de goalie van Eli te verslaan 2-1. Een kwartier later was het opnieuw Toon van Rooij die een verkeerde terugspeelbal wist te onderscheppen en prima wist af te straffen met zijn 3e doelpunt. In de 66e minuut kreeg Eli nog de kans om de aansluitingstreffer te maken maar doelman Koen Joosten, die vandaag in zeer goede doen was, wist op  een sublieme wijze  te voorkomen dat de aansluitingstreffer tot stand kwam. Op naar het volgend voetbalseizoen waar we met het volste vertrouwen en met een nieuwe trainer op gaan voor de prijzen.