Prachtig zomerweer en eigenlijk ideaal om een lekker terrasje te pikken, een fietstocht te maken  trok de vaste kern van de Nederwetten supporters vol goede moed naar Milheeze.

Echter in de 2e minuut zonk de hoop op een goed resultaat al weer in de schoenen. Een stuiterbal in het Wettens keepersgebied werd helemaal verkeerd beoordeeld door de achterhoede inclusief de keeper van den Boogaard. 1-0 derhalve  door Dirk Louwers. Voor de rest van de eerste helft ging het goed tegen elkaar op tot in de 49e minuut van de eerste helft, de soms warrig leidende scheidsrechter een penalty gaf aan Milheeze. Rob Keunen schoot deze buitenkans onhoudbaar binnen 2-0.

Rust: 2-0

In de 2e helft leek er toch enig perspectief te ontstaan voor Nederwetten toen Ben van den Burg goed doorzette en de 2-1 deed aantekenen. In de 73e minuut kreeg Milheeze een vrije trap die feilloos werd binnen geschoten door Ton Peters 3-1  en zijn broer Niels vond het zo’n goed voorbeeld dat hij 1 minuut later gebruik maakte van het zwakke verdedigen van Nederwetten en de 4-1 binnen schoot. Weer enkele minuten later kon Nick Beerkens uit een corner de 5-1 binnen koppen. In de 80e minuut was het opnieuw de sterk spelende Ben Verbruggen die de 5-2 aantekende maar een slecht verwerkte terugspeelbal werd door Jordy van den Boogaard tegen een aanstormende Niels Peters  aangeschoten en die bepaalde eindstand op 6-1.

Eindstand: 6-1

a.s Donderdag is de kraker Nederwetten tegen Gerwen en dat zal ook nog een hele kluif worden voor Nederwetten maar een derby staat op zich, dus als u een spektakel wilt zien, kom dan a.s donderdag naar Sportpark De Koppel en ben op tijd want vol is vol!