Voetbalvereniging RKVV Nederwetten presenteerde op zondagmiddag 18 oktober met grote trots de hoofdsponsors voor de komende jaren. ETB Van Keulen en A. Jansen B.V. gaan het avontuur met Nederwetten aan.

De beide hoofdsponsors zijn geen vreemden voor de club. Met ETB Van Keulen verbindt Nederwetten een loyale partner aan haar vaandelteam. Gerard van Keulen en zijn opvolger Remko voelen zich als jarenlange sponsor van onder andere de jeugdafdeling nauw verbonden met RKVV Nederwetten.
A. Jansen B.V. is een lokaal maatschappelijk betrokken bedrijf dat al heel wat jaren de Nederwettense vereniging ondersteunt. Met dit nieuwe gedeelde hoofdsponsorschap zullen zij de komende jaren voor het eerst op de shirts van het eerste team van de club prijken. Tevens zullen de gele vrachtwagens van Toon Jansen de komende jaren veel te zien zijn in het kerkdorp. Het bedrijf is betrokken bij de realisatie van nieuwe woningen wat de leefbaarheid in Nederwetten zal verbeteren.

Voor zowel de voetbalclub als vele sponsoren zijn het nu zware tijden, daarom is het extra bijzonder en zeer welkom om deze contracten te mogen afsluiten. “Het is geweldig om in deze tijden waarin het spelen van voetbal gehinderd wordt, twee van zulke mooie sponsors binnen te halen. Én om onze vaandelspelers in nieuwe tenues en trainingspakken te steken. Op het moment dat het kan, zullen zij dan ook met trots het blauwwit van Nederwetten dragen”, aldus Willy Raaijmakers, voorzitter van RKVV Nederwetten.

Dus ondanks dat er nu geen beweging op het veld is, bruist de Wettense club als nooit te voren. Op naar nieuwe successen!