Enkele maanden terug startte RKVV Nederwetten de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer. Vanaf 1 augustus 2022 zal Mario Plugers (56) zich over de enthousiaste groep Nederwettense vaandeldragers ontfermen.

Procedure

De technische commissie en een afvaardiging van de spelersgroep is door Mario op enthousiaste wijze overtuigd. De persoonlijkheid en mentaliteit van Mario sluit aan bij de kernwaarden waar wij in Nederwetten voorstaan. Transparantie, communicatie, eenheid en positiviteit zijn woorden die zowel de vereniging als de nieuwe trainer typeren.

 

Carrière

Mario is een bekende in de voetbalwereld. In onder andere Beek & Donk, Milheeze, Lierop en Vlierden weten ze inmiddels dat Mario een team op positieve manier weet te leiden en tevens interesse toont in alles daaromheen. Momenteel staat Mario met Stiphout Vooruit bovenaan de ranglijst in de 4e klasse. In Stiphout is hij ook jeugdcoördinator, deze mooie taak zal Mario ook volgend seizoen blijven doen.

 

Privé

Mario is 56 jaar oud, geboren en getogen in Helmond. Zijn partner Mireille en hun 3 zoons zijn vaak te vinden op Sportpark Espendonk (Bruheze).

In het dagelijks leven werkt Mario bij de Vlisco, waar hij, evenals naar Nederwetten, lekker op de fiets naartoe kan.

 

Nederwetten

Met zijn vorige clubs en als liefhebber is Mario wel eens op Sportpark De Koppel in Nederwetten geweest en dat heeft een goede indruk op hem achtergelaten. De blauwwitte selectie kan nog een versterking links en rechts gebruiken en daar nemen we de komende maanden dan ook de tijd voor.

Voor Mario is het belangrijk dat het goed zit met de sfeer in een vereniging en dat is iets wat Nederwetten volgens hem uitstraalt; een positieve vereniging, waar zaken goed voor elkaar zijn, met aandacht voor iedereen.

 

Wij wensen Mario Plugers heel veel plezier en succes bij het hoofdtrainerschap van onze mooie vereniging RKVV Nederwetten!