De KNVB heeft besloten alle voetbalwedstrijden in heel Nederland af te gelasten om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Als extra maatregel hebben wij als vereniging besloten om, conform advies KNVB, ook alle trainingen tot dinsdag 31 maart preventief af te gelasten.

Tevens is vanaf 15 maart tot nader order de kantine gesloten.

Vooralsnog zal de kantine tijdens de gebruikelijke openingstijden gewoon open zijn. Conform richtlijnen van het RIVM doen wij echter het dringende verzoek om bij verkoudheidsverschijnselen zoveel mogelijk thuis te blijven. We hebben samen de verantwoordelijkheid om onze bijdrage te leveren ter voorkoming van verspreiding van dit vervelende virus. Wij rekenen erop dat iedereen hierin zijn eigen afweging kan maken.

Uiteraard blijven de ontwikkelingen op de voet volgen. Als er nieuwe richtlijnen komen vanuit RIVM of KNVB, dan zullen we ons daarop beraden.

Voor vragen over het Coronavirus verwijzen wij u naar de website van de GGD https://www.ggdbzo.nl/ en het RIVM https://www.rivm.nl

Officiële lezing KNVB:

Alle wedstrijden van veld- en zaalvoetbalverenigingen gaan tot en met 31 maart niet door. Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.”