Ofschoon alle ingrediënten voor een mooi pot voetbal aanwezig waren, hebben beide teams hier niet van geprofiteerd. Een stralende zon, een mooie accommodatie en een prima grasmat, een scheidsrechter die er zin in had, maar helaas: het heeft niet mogen baten.

Nederwetten begon veel belovend en al in de 13e minuut werd een strak genomen corner van Jesper Franc snoeihard en onhoudbaar voor de keeper, binnen gekopt door Willem van Rooij 0-1 Het duurde echter maar enkele minuten, want na een van de weinig vloeiende aanvallen van WHV, werd de bal keurig achter keeper Jordy van de Boogaard gelegd door Roel Lunerburg 1-1 derhalve. In de 35e minuut werd een corner van WHV slecht beoordeeld door Jesper deze dacht de bal te laten lopen voor de keeper maar een WHV been zat er tussen en het was opnieuw Roel van Lunenburg die handig de 2-1 aantekende. Echter in de 53e minuut stond het al weer gelijk toen Wim van Kronenburg in een scrimmage de bal in het WHV doel kopte. Dit was ook de ruststand.

Rust: 2-2

In de 60e minuut bleef iedereen van de Wettense achterhoede staan om dat ze dachten aan buitenspel maar de bal werd binnen geschoten door Thijs Lunenburg van WHV. 3-2 Amper 2 minuten later werd Toon van Rooij neergehaald in doorgebroken positie maar scheidsrechter van den Broek volstond met een gele i.p.v een rode kaart. Op de hieruit voortvloeiende vrije trap die door Giel van Korven was ingeschoten redde de WHV goalie op prima wijze. Er volgde van beide zijden enkele wissels en omzettingen maar in de 80e viel de beslissing toen de Nederwetten doelman een schot pareerde dat voor de voeten kwam van Bas Kanters, en hij zette de 4-2 op het scorebord. Enkele minuten voor tijd kon Ben van der Bruggen met een fraai afstandsschot over de keeper de uitslag iets dragelijker maken en de 4-3 scoren maar het mocht allemaal niet meer baten. Het was allemaal te slordig en teveel net niet en een zestal gele kaarten over beide ploegen. Dus hopen we a.s zondag op een beter resultaat voor Nederwetten.

Eindstand: 4-3