Nederwetten versterkt de selectie met een 6-tal spelers. Waar halverwege vorig seizoen basisklant Radi al aansloot, krijgt deze zomer de selectie echt een flinke boost! We stellen de mannen even aan u voor.

Gustavo Müller

 

Deze Braziliaanse ‘goddelijke kanarie’ is woonachtig in Eindhoven en hij komt het beste uit de voeten op linksachter of op het middenveld. Via Google en Facebook is Gustavo (39) in Nederwetten terecht gekomen en naast zijn ambities op het veld wil hij ook graag Nederlands leren. Inmiddels traint Gustavo al een tijdje mee en voelt hij zich erg op zijn gemak in Nederwetten. “We gaan voor een mooi seizoen met een top 5 klassering!” aldus de ambitieuze Gustavo.

 

Joey Ruhl

Als je aan onze tegenstanders vraagt wie ze kennen uit Nederwetten, dan zal het in veel gevallen over ‘de tweeling’ gaan. Robbert en Dennis van Es hebben inmiddels de nodige wedstrijden in de benen. Dat het echte, betrokken, Nederwettenaren zijn geworden wordt maar weer eens bewezen door de komst van Joey (23). Joey is een vriend van de twins en na enkele malen meegetraind te hebben sluit hij deze zomer definitief aan. Joey: “Ik hou van goed voetbal, zie mezelf vooral als aanvaller en ik kom naar Nederwetten voor de goede sfeer en de fanatieke groep. We willen dit jaar zo hoog mogelijk eindigen.”

 

 

Victor Hugo Taglieber

Victor (30) is een echte Braziliaanse Sambavoetballer. De vergelijking met de echte Ronaldo is misschien wat overdreven, maar kom gerust eens genieten op ons sportpark, want Victor stelt nooit teleur. Vorig jaar kwam Victor via Facebook terecht bij Nederwetten 3 en dit jaar wil hij wat fanatieker aan de slag. Wil je nog wat kwijt Victor? “Jazeker! Het weekendje op Texel was geweldig én spreek me gewoon in het Nederlands aan!”

 

 

Eduardo Vieira Falcao

De boomlange spits en vleugelspeler doet meer denken aan Peter Crouch dan aan de baltovenaars die we kennen uit Brazilië. Echter is Eduardo (29) een veelzijdige speler met goed overzicht in combinatie met een voorbeeldige wedstrijdinstelling. “Teamspirit is voor mij het belangrijkste” geeft Eduardo desgevraagd aan. Sinds hij vorig jaar bij Nederwetten 3 neerstreek heeft hij het erg naar zijn zin in Nederwetten. “Ik voel me hier gewoon erg thuis”. Eduardo is ook bezig met Nederlandse les en we voorspellen dat hij een graag geziene gast in het Piet Renderspaviljoen zal worden.

 

Cedric Santos

 

Ook Cedric (26) zal een vleugje Kaapverdische Samba toevoegen aan de Nederwettense selectie. Hij staat te boek als een sterk gedreven mannetje, wat je minimaal drie keer tegenkomt. Cedric kan uit de voeten op het middenveld en op de buitenste achterhoede posities. “We gaan met Nederwetten de bovenkant van de ranglijst bestormen”. Buiten het veld hoopt Cedric dat hij coach Mario Plugers beter zal gaan begrijpen, qua Nederland welteverstaan.

 

Alard Renders

Onze Alard (16) behoeft voor de meeste mensen natuurlijk geen nadere introductie. Trots poserend onder het kunstige naambord van onze kantine staat de nieuwste Renderstelg klaar om in de voetsporen van clubiconen opa Piet en vader Piet te treden.

Net als vader is Alard ook keeper en hij heeft reeds zijn debuut gemaakt in ons vaandelteam. Alard is bij eerste doelman Jordy van den Boogaard in de leer en de twee hebben een goede ‘klik’. Alard: “Voor nu wil ik proeven aan de sfeer van ons gezellige team en vooral veel leren. Over een paar jaar wil ik de vaste doelman van Nederwetten worden”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stay tuned, want we verwachten later in de voorbereiding nog een paar hele mooie inkomende transfers. Dat wordt genieten! #transferperikelen