Een aangenaam zonnetje warmde het sportpark van Fiducia op voor de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen. De energie van de zon had het meest vat gehad op de spelers van Nederwetten want binnen 15 minuten stond er al 0-3 op het scorebord.

De 0-1 werd werd gescoord door Toon van Rooij. Ben van der Bruggen maakte de 0-2 op een mooie pass van Tim Bunthof en 0-3 een prachtige “voorzet” van Ben zeilde over de keeper in de uiterste hoek. Als die zo bedoeld was , was het een wereld goal. Na 20 minuten moest Wim van Kronenburg met een ribblessure zich laten vervangen door Daan Heesakkers Nederwetten speelde fris en fruitig en nog voor rust wist Toon van Rooij na een mooie solo de 0-4 te score. Hiermee kon Nederwetten met een gerust hart naar de thee.

Ruststand: 0-4

Of er iets in de thee gezeten heeft zullen we nooit weten maar na 15 minuten in de 2e helft scoorde Fiducia 1-4.Door vele persoonlijke fouten en slordig inspelen kwam Fiducia nog knap terug tot 3-4 . Nederwetten was helemaal van slag en gelukkig negeerde de scheidsrechter het vlagsignaal van de grensrechter zodat opnieuw Toon van Rooij Nederwetten in veilige haven kon brengen. Fiducia probeerde nog wel maar kwam niet meet tot scoren. Trainer Henry Maas van Nederwetten was tevreden met het resultaat van de eerste maar super ontevreden over de 2e helft. Houden de mannen van Nederwetten het spel van de eerste helft vast, kunnen ze ver komen in deze ronde.

Eindstand: 3-5