De volledig Coronaproof-accommodatie was ondanks het donkere weer toch redelijk goed bezocht. Overal rond het veld stond iedereen netjes op gepaste afstand van elkaar en de mannen in oranje hesjes hoefden niet op te treden.

Nederwetten startte redelijk goed maar na 10 minuten nam Casteren toch iets meer initiatief. Een schot op de lat was het eerste wapenfeit. In de 19e  minuut een snelle uitbraak van Emiel Kennis, die omspeelde de Nederwetten goalie en zette de 0-1 op het scorebord. In de 29e minuut werd een mooie voorzet van Christiaan Baaten door Roy Sleegers net over gekopt. Opslag van rust nog een knal hard schot van Ben van der Bruggen dat net over ging. Net als vorige week weer met een 1-0 achterstand naar de thee.

Ruststand: 0-1

Na de thee toch weer een feller Nederwetten. Niet meer dat lange halen, snel thuis voetbal maar meer opbouw van achter uit. Hieruit ontstond in de 58e minuut een mooie aanval die door Tola Taylor prachtig werd ingeschoten maar hij vond de Casteren goalie in de baan van zijn schot. In de 65e minuut weer een mooi opgezette aanval. Via Christiaan Baaten naar Tola Taylor en die legde de bal pasklaar voor Roy Sleegers die snoeihard binnen schoot. 1-1. Over en weer nog wel enkele kansen maar evenals vorige week is deze uitslag aanvaardbaar.

Eindstand: 1-1

Volgende week de uitwedstrijd tegen EDN ’56 en daar minimaal proberen de ongeslagen reeks te continueren.

Door: Louis Staals