Een sterk spelend Woenselse Boys wist in de eerste helft de kansen niet te benutten. Mede door prima keeperswerk van Peter Thoonen bleef het tot aan de rust 0-0.

In de tweede helft kregen beide teams veel kansen en daarin was Woenselse Boys doeltreffender dan Nederwetten.

In de 53e en 54e minuut was spits Hakan Ozol die doeltreffend was voor Woenselse Boys.

Na een inworp en een prima voorzet in de 73e minuut kreeg Geert Vermeulen de bal toegespeeld en hij zette de 0-3 op het scorebord. In het laatste kwartier kwam Nederwetten nog diverse malen dicht bij een tegentreffer maar verzuimde te scoren.

Tweede paasdag zal alles uit de kast gehaald moeten worden tegen DVS uit Aalst-Waalre om rechtstreekse degradatie te voorkomen.