Nederwetten pakte vandaag met de 2-1 overwinning de eerste drie punten van het seizoen. Een zwaar bevochten maar zeer verdiende overwinning voor de jubilerende club. Het werd een zeer aantrekkelijke en tot en met de laatste minuut spannende wedstrijd.

Na drie minuten had het echter zomaar 0-1 voor de gasten uit Gemonde kunnen zijn maar

Nick Vliegenthart schoot voor open doel de bal langs het doel. Nederwetten pakte daarna

het initiatief. In de 9e minuut bekroonde Toon van Rooij zijn mooie actie.

Na een prima solo schoot hij de bal van rechts linksonder in het doel; 1-0. Beide teams

zochten de aanval op en daarmee ontstond een voor het publiek een zeer aantrekkelijk wedstrijd.

Helaas voor Irene moesten er twee spelers met een hamstringblessure het veld verlaten.

Na 31 minuten was het wederom Toon van Rooij die scoorde. De bal kwam uit een voorzet

van Chris “assist” van de Biggelaar voor de voeten van Toon die met een halfvolley keeper van Osch het nakijken gaf.2-0.

Dit was tevens de ruststand.

In het tweede bedrijf was het Irene dat Nederwetten onder grote druk zette met als gevolg dat Nederwetten mogelijkheden kreeg via de counter. Irene maakte in de 53e minuut de aansluitingstreffer. Een voorzet van rechts werd mooi tegendraads ingekopt door Marc van Grinsven. 2-1.Twee minuten later kwam Nederwetten goed weg toen de bal via de paal weggewerkt kon worden door de Wettense defensie. De spanning nam

toe maar geen van beide ploegen wist nog tot scoren te komen. Nederwetten kon opgelucht adem halen