Beste (nieuwe) spelers van RKVV Nederwetten,

 

Zoals iedereen weet gaan we komend seizoen van start met een nieuw trainersduo. Toon van der Loo en Rutger Maters zullen de komende jaren de kar gaan trekken bij onze selectie.

  

Momenteel bestaat de selectie uit één elftal, ons vaandelteam, en zijn alle andere elftallen uitkomend in de reserveklasse daar geen onderdeel van. 

 

Samen met het nieuwe trainersduo zijn we tot het voornemen gekomen om vanaf het nieuwe seizoen 2017/2018 wel een brede selectie te gaan vormen van minimaal 34 spelers. Hieruit zullen na de voorbereiding twee min of meer vaste elftallen aan de competitie beginnen. 

 

Wat je krijgt:

– Vaste trainingsavonden (red. dinsdag en donderdag)

– Speeltijd (is dat niet bij het eerste, dan wel bij het tweede)

– Fanatieke trainers

– Een gezellige groep enthousiaste, gemotiveerde selectiegenoten

 

Ben je van plan om hier deel vanuit te gaan maken, of twijfel je en zou je graag meer willen weten, kom dan naar de informatieavond. Toon en Rutger gaan uitleg geven over de invulling van de selectie en er zal volop gelegenheid zijn om vragen te stellen. Aanmelden niet nodig.

 

 • Informatieavond selectie 2017/2018: Maandagavond 12 juni 2017, 20:00 uur

   

  De indelingen van de andere seniorenelftallen zijn nog niet bekend, dat zal in de loop van juni volgen. Logischerwijs is dat afhankelijk van de beschikbare spelers voor die elftallen, uiteindelijk zal er een indeling komen waar zoveel mogelijk leden zich in kunnen vinden.

   

  Mochten er tussentijds nog vragen en/of opmerkingen zijn meldt je dan bij ondergetekenden.

   

  Sportieve groeten,

   

 • Willy Raaijmakers, Jack van Hoek, Han Huijbers, Ad vd Biggelaar