Nederwetten  – Keldonk   2-4

Na de zeperd van 9-1 afgelopen week had Nederwetten in de wedstrijd tegen Keldonk wel recht op een puntje. Helaas ontbrak het hier nog aan, maar er zat duidelijk verbetering in de ploeg uit Nederwetten.

Behalve het eerste half uur toen  Christ van den Biggelaar de bal ongelukkig voor eigen doel raakte en die rolde onhoudbaar voor Jordy van de Boogaard in het eigen doel 0-1. Amper 1 minuut later kreeg Keldonk weer een grote kans maar die werd door de Nederwetten goalie prima gestopt. Nederwetten kreeg ook enkele kansjes, Toon van Rooij in het zijnet en Christiaan Baaten een grote kans voor open doel maar als je zelf niet scoort doe het de tegenstander meestal wel. Een ongelukkige terugspeelbal werd onderschept door Ron van der Heijden en die scoorde de 0-2. Dit was ook de ruststand.

Ruststand 0-2

Nederwetten had tijdens de rust schijnbaar orde op zaken gesteld en ging veel verzorgder voetballen. Roy Sleegers gaf een goede pass op Christiaan Baaten en die zette heel slim Toon van Rooij alleen voor de keeper en die rondde prima af. 1-2 derhalve. Nederwetten werd beter en zelfverzekerder en na een rush van Mathijs Merks volgde een prima voorzet op Toon van Rooij die opnieuw scoorde. 2-2.  In de 84e minuut een vrije trap voor Keldonk die maakte een einde aan de korte euforie van Nederwetten. In buitenspel positie tikte Peter van Zutphen  de 2-3 achter Jordi van den Boogaard die vandaag echt heel goed stond te keepen. Op jacht naar de gelijkmaker viel er een gat in de achterhoede en kon Tom van den Broek alleen op de goal van Nederwetten afgaan en de 2-4 aantekenen.