Beste sportvrienden,

Wat is 2020 een bizar jaar en wat hebben wij elkaar weinig gezien! Dit is een jaar waarin ieder zijn of haar eigen uitdagingen had en nog heeft. Er wordt door iedereen al veel gezegd en geschreven over de maatschappelijke en persoonlijke problemen en wij wensen iedereen veel sterkte.

Ook sportief gezien hebben wij allemaal de gevolgen van het Coronavirus gemerkt.
2020 was een jaar, waarin wij ook als voetbalclub erg werden beperkt door de maatregelen, juist omdat voetbal een teamsport is. Het is stil op het sportpark en in het Piet Renders Paviljoen. Er zijn nauwelijks trainingen of wedstrijden geweest, geen toernooien, geen vrijwilligersavond, geen kantine-avonden, geen kaartavonden, geen Sinterklaas, geen kerstloop, geen nieuwjaarsreceptie. Wij ervaren dit alles als een groot gemis.

Maar de maatregelen zijn nodig, Wij blijven positief en hopen van harte dat wij in 2021 weer mogen opstarten, zodat wij vanuit ons vertrouwde clubgevoel weer van alles kunnen en mogen organiseren. Wij als bestuur staan te popelen om weer volop aan de slag te gaan. Zodra er weer mogelijkheden zijn, gaan wij er alles aan doen om er een mooi seizoen van te maken. Ik hoop jullie allemaal weer snel te zien op het veld of in de kantine. Pas goed op jezelf en blijf gezond.

DE MOOISTE JAREN
VAN HET LEVEN
BEGINNEN
ELK JAAR
OPNIEUW

HELE FIJNE KERSTDAGEN EN EEN GEZOND EN GELUKKIG 2021!

Namens bestuur RKVV Nederwetten
Willy Raaijmakers