Altijd al willen sporten bij een vereniging waarbij fanatiek sporten, gezelligheid en samenwerking hand in hand gaan? Dan is voetballen bij Juventud zeker iets voor jou!

Juventud is een voetbalcombinatieclub tussen RKVV Nederwetten en RKGSV uit Gerwen. De blauwen en de groenen. Het ene half jaar spelen we onze wedstrijden in Nederwetten en het andere in Gerwen. Trainen doen we het hele seizoen op allebei de locaties.

Sinds acht jaar werken we samen, waardoor onze jeugd op een heel mooi niveau voetbalt en toch het ‘dorpse’ karakter, waarbij sfeer en samenwerken voorop staan, behouden blijft. Naast het voetballen organiseren we veel! Ons spetterende jeugdkamp, een uitje naar PSV, sinterklaas op de club voor de jongste jeugd en een heus galafeest voor de wat oudere jeugd zijn hier voorbeelden van. En owja; de was wordt voor je gedaan!. En deze was(het wedstrijdtenue) hoef je niet te kopen.

“Wist je dat de contributie slechts €110,- per seizoen bedraagt?”

Leuke, fanatieke spelers/speelsters, die het teamgevoel voorop zetten mogen zich altijd aanmelden bij ons. Het meisjesvoetbal krijgt bij Juventud de aandacht die het verdiend. Meiden tussen de 15 en 18 jaar zijn specifiek welkom, voor deze doelgroep zoeken we nog enkele versterkingen.

Jongen/meisje, jong/oud, je bent altijd welkom en een proeftraining is natuurlijk gratis. Wat je dan gaat ervaren? Onder andere: Het gemoedelijke karakter, het tot op de puntjes verzorgde sportpark en de vele vrijwilligers met allemaal een goed humeur. Voor meer informatie, kijk op de website: www.juventud.nl of bel jeugdvoorzitter Theo Den Ouden: 06-53932600