Nederwetten 50 jaar! De feestweek…….

Op woensdagmiddag 7 oktober starten we met activiteiten voor de basisschooljeugd. Spelen door de jaren heen. Kinderen maken kennis met en kunnen ervaren welke spelletjes er werden gespeeld tussen 1965 en 2015.

Woensdagavond volgt er een activiteit in het dorp; Nederwetten Kleurt Blauw Wit. Een wandeling door het dorp met onderweg tijd voor het beantwoorden van diverse vragen. Wie gaat er naar huis met de prijs en wie wint de prijs voor het best versierde huis en welke straat gaat er vandoor met de straatprijs?

Donderdagmiddag staat er een ludieke kienmiddag op de agenda. Kienformulieren zijn gratis en er zijn leuke prijzen te winnen. ‘s-Avonds vervolgen we met het 8 oktober Bier- und Weinfest met diverse spelactiviteiten en toepasselijke muziek.

Vrijdagavond staat de receptie van 18.30 tot 19.30 gepland waar iedereen van harte welkom is.

Om 20.00 uur start de reunie met het officiële gedeelte. Hier worden o.a. de jubilarissen gehuldigd en de nieuwe tenues gepresenteerd.

Zaterdagmiddag staat de voetbalbehendigheidsmiddag op het programma met verrassende en komische activiteiten! Een middag voor jong en oud. Zaterdagavond beloofd een spetterende avond te worden met een optreden van de band Lijn 7.

Zondagochtend starten we met de kerkdienst. Pastor Tonnie Dekkers, oud 1e elftalspeler, zal deze kerkdienst leiden samen met Andre van Doorn en Harrie Migchels. Om 11.00 uur is de aftrap van de voetbalwedstrijd van de veteranen van Nederwetten tegen de veteranen van RKGSV. Om 13.30 uur speelt Nederwetten 1 tegen RKGSV 1.

Tussendoor zal de geit bepalen wie de gelukkige winnaars worden van de loterij.

Het jubileumweekend wordt afgesloten met een geweldig theater- en showprogramma “GOUD” o.l.v. muziektejater VREEMD. Dit mag je ook zeker niet missen.

Nagenoeg alle programmaonderdelen zijn gratis toegangelijk. Alleen voor de zaterdagavond en zondagavond hanteren we een kaartverkoop. Kaarten voor zaterdag (met optreden van Lijn 7) kosten € 10,-. Voor de zondag € 5,- en dit is inclusief 3 consumpties.

Mag je dus eigenlijk niet missen.

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar op de volgende plaatsen:

Kantine RKVV Nederwetten

Café OnsDorp in Nuenen

Kantine VV EMK

Kantine RKGSV Gerwen

We zien jullie graag tijdens deze jubileumdagen op of langs het veld of in het dorpshuis de De Koppelaar aan de Koppel 5 te Nederwetten!

Voor meer informatie kijk op de website www.rkvvnederwetten.nl en LIKE onze Facebookpagina 50 jarigjubileum RKVV Nederwetten.