In zijn eerste 2 seizoenen bij RKVV Nederwetten heeft Henri de spelersgroep en het bestuur dusdanig weten te enthousiasmeren dat we er nog minimaal een seizoen aan vastplakken. Wij zijn er van overtuigd dat Henri de juiste man is om onze vaandeldragers ook volgend seizoen te trainen en coachen.

Tijdens de gesprekscyclus is steeds gekeken naar de speerpunten van onze vereniging. De sfeer, de samenwerking met andere elftallen en een positieve uitstraling van de technische staf als uithangbord. Ook waarderen wij het enorm dat Henri zich presenteert als boegbeeld van onze vereniging en onlangs nog onze kerstloop, de nieuwjaarsreceptie en de receptie van de carnavalsvereniging bezocht. Dat RKVV Nederwetten een kleine vereniging is heeft zo zijn plus en minpunten, maar voor Henri is het glas altijd half vol.

 

Met het oog op volgend seizoen zijn er al wat versterkingen voor de spelersgroep en de technische staf op komst. Zo zal Henri bij de trainingen en wedstrijden hulp krijgen van Jeffrey van Uum, die tevens van plan is om zijn trainerspapieren te gaan halen. Vlagger/reservekeeper Sebastiaan Oppenau blijft ook fanatiek verbonden aan ons eerste elftal. Tim van den Broek neemt na dit seizoen afscheid als leider; Tim bedankt voor jouw enthousiaste bijdrage de afgelopen jaren!

 

Wij wensen Henri, de technische staf en de spelers heel veel plezier en succes bij onze mooie vereniging RKVV Nederwetten!

 

Denk jij onze selectie mannen/dames te versterken met jouw komst? Een keertje meetrainen of eens komen kijken mag altijd. Neem gerust contact met ons op.

 

Bestuur RKVV Nederwetten