Hard werken en teamgeest wederom beloond met 3 punten. Nederwetten behaald de tweede overwinning in vier dagen.

Al zag het er in de eerste helft niet echt naar uit, de veldbezetting en de bank was door de aflopende blessure reeks, toch hoopvol. Giel van Korven stond alweer in de basis, zij het nog niet op volle kracht en ook Ben van der Bruggen was in geval van nood weer inzetbaar. In de eerste helt hoefde de beide keerpers weinig of niet in actie te komen, dien ten gevolge werd het rustsignaal met 0-0 gehaald.

Russtand: 0-0

Het leek in de 2e helft of er iets in de thee gezeten had want Nederwetten werd feller, er werd gevochten voor elke bal door onder meer Tim Bunthof  Christiaan Baaten en Willem van Rooij. In de 2e minuut na de rust kreeg Nederwetten op zo’n 20 meter van het doel een vrije trap. Wie gaat hem nemen Toon van Rooij of Giel van Korven. De keuze viel op laatst genoemde en was een goede keuze want Giel gaf een keiharde knal met links en de bal vloog tegen de binnenkant van het zijnet onhoudbaar voor de Feducia keeper in het doel 1-0 Enkele minuten later kreeg Jespe Franc nog een mooie kans om de score te verdubbelen maar zijn kopbal ging net naast. In de 69e minuut leek keeper Sebastiaan Oppenouw een uittrap te nemen maar viel direct daarna kermend van de pijn op de grond. Met een flinke blessure moest hij het veld verlaten en trainer Toon van der Loo nam zijn plaats onder de lat in. Het moet gezegd, hij hield het doel schoon tot de laatste fluitsignaal al leek het meerdere keren dat de bal nog al warm was bij zijn ingrijpen. Desalniettemin is maar weer eens duidelijk geworden dat met een goede geest en hardwerken voor elkaar ook voor Nederwetten veel bereikt kan worden. Na het laatste fluitsignaal werd meteen ook maar door de supporters geopperd, dat PSV Ajax wel even op zou rollen en voila ze kregen nog gelijk ook. Mooi middagje voor de ploeg en de supporters.

Eindstand: 1-0

Aanstaande donderdag voetbalt Nederwetten alweer. We treffen dezelfde tegenstander; Fiducia. Ditmaal spelen we echter uit, in De Rips. Aanvang van die wedstrijd is om 18:45u.