RKVV Nederwetten is op zoek naar een trainer(ster) en/of coach voor dames 1

Je eigen, gemotiveerde, team coachen bij een vereniging waarbij gezelligheid en prestatie hand in hand gaan? Dan heeft RKVV Nederwetten dé kans voor jou!

RKVV Nederwetten en damesvoetbal

Voetbalvereniging RKVV Nederwetten staat in de wijde regio bekend om de grote damesafdeling. Zowel in de jeugd, als bij de senioren staat het damesvoetbal bij ons hoog in het vaandel, minstens gelijkwaardig aan de mannen.

Momenteel hebben we drie teams. Dames 1, dames 2 en een veterinnenteam. Dat is gezien de grootte van onze totale vereniging enorm, en daar zijn we zeer trots op!

Voer je hobby uit bij een goed georganiseerde, gezellige vereniging

Ons grote aantal vrijwilligers zorgt er samen voor dat alles tot in de puntjes geregeld is voor coaches en speelsters. Zo zijn al onze (dames-)elftallen voorzien van prachtige tenues (shirt, broekje, sokken), trainingspakken en tassen, die zelfs wekelijks op de club voor ze uitgewassen worden.

Omdat RKVV Nederwetten een echte gezelligheidsvereniging is lopen de elftallen van dames en mannen gewoon door elkaar heen en zorgen zij samen voor veel sfeer in onze karaktervolle, recent gemoderniseerde kantine. Bij thuiswedstrijden van de dames kunnen we altijd op een mooie opkomst rekenen om onze dames een warm hart onder de riem te steken.

Wil je een keertje komen kijken naar het voetbal, of sfeer komen proeven op een zondag? Graag! Wij weten namelijk zeker dat je daarna toch nooit meer weg wilt!

Wat verwachten wij van jou?

Vragen? Bel met Willy Raaijmakers: 06-54376528.

Voor meer informatie volg RKVV Nederwetten op social-media en/of bekijk de website:
Twitter & Instagram: @rkvvnederwetten
Website: www.rkvvnederwetten.nl

Related posts

Kerstloop 2022 en nieuwjaarsreceptie 2023

door Sander Vanhees
2 jaar ago

Jubileum Nederwetten

door Beheerder
9 jaar ago

Gerard Verhoeven

door Beheerder
7 jaar ago
Mobiele versie afsluiten