Henri Maas (52) blijft nog minimaal een seizoen bij RKVV Nederwetten!

 

Door de coronacrisis hebben we elkaar al een hele tijd niet gezien, maar in zijn eerste 3 seizoenen bij RKVV Nederwetten heeft Henri de spelersgroep en het bestuur dusdanig weten te enthousiasmeren dat we er nog minimaal een seizoen aan vastplakken. Wij zijn er van overtuigd dat Henri de juiste man is om onze vaandeldragers ook volgend seizoen te trainen en coachen.

Henri is een loyale man waar wij als vereniging een bijzonder goede band mee hebben opgebouwd in zijn periode hier. De spelers, staf en het bestuur hebben Henri leren kennen als iemand die naast zijn uitstekende voetbaltechnisch inzicht ook teamspirit en motivatie als belangrijke onderdelen van zijn takenpakket beschouwd.

 

Ook waarderen wij het enorm dat Henri zich presenteert als boegbeeld van onze vereniging. Zowel langs de zijlijn als op de rest van het sportpark is Henri een gentleman. Dat RKVV Nederwetten een kleine vereniging is heeft zo zijn plus en minpunten, maar voor Henri is het glas altijd half vol.

 

Jeffrey van Uum (31), sinds deze jaargang de vaste assistent van Henri, heeft te kennen gegeven graag door te willen gaan. De sfeer in het team en de vereniging, de motivatie van de spelers en het vertrouwen van het bestuur zijn voor Jeffrey de belangrijkste redenen om Nederwetten trouw te blijven. Grensrechter en reservekeeper Sebastiaan Oppenau (37) blijft ook fanatiek verbonden aan ons eerste elftal.

 

Wij wensen Henri, de technische staf en de spelers heel veel plezier en succes bij onze mooie vereniging RKVV Nederwetten. Nu hopen dat we snel weer de wei in mogen!

 

Denk jij onze selectie mannen/dames te versterken met jouw komst? Een gesprekje, of straks als weer mogen voetballen een keertje meetrainen of eens komen kijken mag altijd. Neem gerust contact met ons op.

 

#henrigaatdoor

 

Bestuur RKVV Nederwetten

 

Related posts

Seizoensafsluiting 23/24

door Han Huijbers
2 maanden ago

Nuenen CA toernooi

door Han Huijbers
2 jaar ago

Geslaagd sponsortoernooi 2014

door Beheerder
10 jaar ago
Mobiele versie afsluiten