Het talrijke publiek kreeg vandaag een zeer aantrekkelijke en in hoog

tempo gespeelde wedstrijd voorgeschoteld.

Beide teams gingen fel van start en Nederwetten kwam al in de 4e minuut op voorsprong

door een afstandsschot van Giel van Korven 0-1. Direct gevolgd door een kans voor

ZSC, maar de bal verdween over het doel. Daarna dicteerde Nederwetten het spel en kans na kans

werd er gecreeerd om de voorsprong verder uit te bouwen. Bal net naast, net over, of in handen van de keeper, het lukte maar niet om te scoren. Al met al mocht ZSC in de handen knijpen dat het slechts 0-1 was bij rust.

Aan het begin van de tweede helft kon Stef Klaas de douches opzoeken na een fikse overtreding op Toon van Rooij. Ook in deze overtal situatie kon Nederwetten de score niet verder uitbreiden en probeerde ZSC langszij te komen. In de 67e minuut was het echter toch raak voor de blauwwitten. Uit een corner van Ben van Bruggen kwam de bal via Giel van Korven voor de voeten van Erik Foolen die attent reageerde en de 0-2 binnentikte. ZSC gaf echter nog niet op en zette er de schouders nog een keer onder wat in de 80e minuut resulteerde in de aansluitingstreffer van Pim Burgmans. Door goed keeperswerk van Wetten doelman Peter Thoonen kwam ZSC echter niet verder dan dat. Hoewel tot einde toe spannend nam Nederwetten verdiend de drie punten mee naar huis. Met deze overwinning klimt de ploeg naar een gedeelde tweede plaats achter koploper Casteren.