23 november 2014

Nederwetten-DVS

In een wedstrijd met  8 gele en 2 rode kaarten en een scheidsrechter die het absoluut niet in de hand had hebben de toeschouwers toch een geweldig spektakel  beleefd.

DVS ging voortvarend  van start en Nederwetten had hier geen antwoord op. Door Bas van Ginneken werd  0-1 op het scorebord gezet.  In de 20e werd het 0-2 door Janique Zweers uit een penalty. Langzamerhand kreeg Nederwetten greep op het spel en in de 45e minuut scoorde Roy Sleegers de aansluitingstreffer. Ver in Blessure tijd  kreeg Nederwetten ook een penalty en die werd door Giel van Korven perfect ingeschoten. Ruststand na 57 minuten!  2-2

De 2e helft scoorde Nederwetten al vrij snel. Het was Erik Foolen  die een perfecte pass gaf aan Toon van Rooy die hem met een harde schuiver binnen schoot. 3-2

In de 51e minuut bijna het zelfde scenario maar dit keer zeilde de bal hoog over het doel. Ben van der Bruggen  kreeg de kans op 4-2 maar alleen voor de keeper mistte hij op een haartje.

Nederwetten kreeg in de 78e minuut een vrije trap tegen en Willem Vissers schoot direct de 3-3 binnen. In de 87e minuut een perfecte combinatie tussen Toon van Rooy en Koen van Gorp werd door Koen prima afgewerkt 4-3

In de 90e minuut kreeg DVS haar tweede penalty wegens een vermeende overtreding en dat betekende 4-4.

Iedereen had al vrede met deze stand maar omdat de tijd steeds doorliep scoorde Roy Sleegers alsnog de 5-4 in de 98e minuut. Een hectische wedstrijd, maar voor de onpartijdige toeschouwer een geweldige voetbalmiddag.

Volgende week uit naar de Weebosch en alle toeschouwers zijn weer van harte welkom. (aanvang 14.30u)