Alweer binnen de minuut had Olland al een bal achter keeper van den Boogaard liggen.

Stefan Erven lepelde de bal met speels gemak over de keeper 1-0  en het scenario van de afgelopen weken leek zich te gaan herhalen. Ofschoon Nederwetten binnen 15 minuten op 1-3 had kunnen staan werden kansen van Toon van Rooij en Giel van Korven en een kopbal van Willem van Rooij, ofwel door Keeper Tom Wouters, of door  lat en paal gestopt. Echter bij een vrije trap door Remco Voets van Olland vloog de bal van 25 meter toch weer rechtstreeks  in het doel 2-0  In de 28e minuut ging de bal op de stip en deze toegekende penalty was toch behoorlijk zwaar gestraft maar daar had Steven van Dijke geen boodschap aan en hij scoorde beheerst de 3-0 voor Olland. Ook nu weer amper 3 minuten later kwam door een slordige fout van Giel van Korven op de eigen achterlijn, de bal opnieuw voor de voeten van Remco Voets en die liet keeper van den Bogaard opnieuw kansloos 4-0. Het leek weer een debacle te worden net als een week eerder tegen Olympia maar zover kwam het niet. In eerste instantie gaf de overigens goed leidende scheidsrechter geen penalty aan Nederwetten terwijl een zuivere handsbal binnen de 16 meter werd gemaakt. Hij legde de bal echter buiten het keepersgebied en deze vrije trap werd niet omgezet in een doelpunt. Vijf minuten later raakte de keeper van Olland tijdens een goede aanval van Nederwetten Toon van Rooij lichtjes aan en dat leverde Nederwetten wel een strafschop op. Giel van Korven voltrok het vonnis en kon Nederwetten met een 4-1 achterstand gaan rusten.

Over de 2e helft kan ik kort zijn. Nederwetten had na enige wissels en blessures  een betere bezetting op het veld maar ondanks dat ze in de 2e helft toch de bovenliggende partij waren kwamen ze niet tot scoren. Het aantal tegengoals is met de meer als de helft gereduceerd maar ondanks hard werken van de hele groep kwamen we ook deze week toch weer iets te kort.

We gaan er maar vanuit dat de verbetering er aankomt en blijven het vertrouwen houden dat alles weer goed komt.