Aan het weer heeft het zeker niet gelegen. Een stralende lente zon spreidde zijn warmte over sportpark “de Koppel “ en zou een voorbode kunnen zijn voor een lekker partijtje tussen Nederwetten en Olympia Boys uit Ommel.

In de eerste 10 minuten kreeg Olympia Boys enkele goede kansen maar deze werden niet goed afgewerkt door de voorwaartsen uit Ommel. Ook Nederwetten scoorde eenmaal door Toon van Rooij maar de goal werd afgekeurd wegens buiten spel. In de 18e minuut moest een van de pijlers van Nederwetten,  Giel van Korven zich laten vervangen wegens een blessure door Tim Bunthof  en behalve een knap ingeschoten vrije trap van opnieuw Toon van Rooij die uitstekend door de goalie van Olympia Boys tot corner verwerkt werd was er in de 1e helft weinig noemenswaardig te melden. Derhalve konden beide partijen met een  gelijke stand 0-0 gaan rusten.

Rust: 0-0

In de tweede helft kwam Nederwetten, ook nog zonder de geblesseerde sterkhouder Ben van der Bruggen, met vervanger ex doelman  Koen Joosten, iets sterker uit de startblokken en creëerde enkele kansen maar zonder echt problemen op te leveren voor de tegenstander. In de 60e minuut viel dan toch een doelpunt maar helaas voor Nederwetten aan de verkeerde kant. Een knap genomen corner  van rechts werd door Luuk van de Weyer knap achter doelman Joey van den Boogaard gekopt 0-1.

De zon van het begin verschool zich achter de wolken en het werd frisser en frisser maar een tegen offensief kwam echter niet meer van de grond en in de 86e minuut kon Marijn van Bussel na twijfel in de Nederwettense verdediging ook nog de 0-2 binnen schieten en stond Nederwetten ook dit maal met lege handen.

Volgende week op naar Boerdonk en dan maar proberen met hopelijk de geblesseerde spelers weer fit om daar de 3 punten mee naar Nederwetten te brengen.