Na 8 minuten keek Nederwetten tegen een 0-1 achterstand aan. Een vrije
trap voor Knegselse Boys werd ongelukkig geraakt door Willem van Rooij van Nederwetten en belande achter doelman ( Prins Peer ) Thoonen.

Nederwetten raakte niet echt van slag door deze tegenslag en kwam in de 15e minuut op gelijke hoogte. Een corner van Toon van Rooij werd bekwaam binnen gekopt door Giel van Korven die hoog boven de verdedigers uitkwam 1-1.
Vijf minuten later werd een voorzet van Niek Evers slecht verwerkt door keeper van der Meijden en kon Toon van Rooij Nederwetten op 2-1 zetten.
Niet veel later was het diezelfde keeper die met een aantal uitstekende reddingen Knegselse Boys behoedde voor een grotere achterstand.

Nederwetten speelde in de eerste helft goed gegroepeerd en aanvallend voet bal maar was erg slordig in de passing.

In de 40e minuut werd een lange bal vanuit de verdediging van Knegselse Boys slecht verwerkt in de achterhoede van de blauwwitten en daar kon de behendige Jarna Wilting uitstekend gebruik van maken en hij zorgde met een uitgekiend balletje voor de 2-2.
Net voor het rustsignaal kon Toon van Rooij Nederwetten nog op voorsprong brengen maar doelman van der Meijden lag wederom in de weg.

Na rust beperkte Knegselse Boys zich voornamelijk tot verdedigen en Nederwetten deed er alles aan om op voorsprong te komen. In de 62e minuut werd die aanvalsdrift beloond. Een pegel van Giel van Korven belande op de lat en de terugkaatsende bal werd binnengetikt door Niek Evers 3-2.
In de 70e minuut werd een inzet van Ben van der Bruggen nog net tot corner verwerkt door van der Meijden. Drie minuten later was het echter toch raak. Uit een vrije trap zette Niek Evers Nederwetten op een comfortabele en verdiende 4-2.

Een mooie overwinning waarmee Nederwetten o.l.v. met Prins Peer de carnaval in kan gaan.

Een week later volgt de uitwedstrijd tegen Tuldania.