In de eerste 20 minuten van de wedstrijd was het team van Milheezer boys duidelijk de bovenliggende partij.

De keeper van Nederwetten werd danig op de proef gesteld maar tot scoren kwam Milheeze uit een corner die direct in het doel belandde op 0-1. Ondanks protesteren van de achterhoede van Nederwetten dat de  keeper zwaar gehinderd werd bij deze actie mochten niet baten. Het doelpunt kwam op naam van Daan Verheyen. Dit was tevens de ruststand.

Na de pauze moest Toon van Rooy in de kleedkamer achterblijven met pijn in de ribben en werd vervangen door Hein Snellen van Vollenhoven. Al 4 minuten na de pauze kreeg Nederwetten al weer een  klap te verwerken toen Daan Verheyen een goede pass gaf op Dirk van den Boom die de 0-2 op het scorebord bracht.

Nederwetten was zichtbaar aangeslagen en door wat wild spel van beide zijden moest scheidsrechter Camdzic nog enkele gele kaarten trekken.

In de 83e minuut was het opnieuw Daan Verheyen die met een prachtig schot in de rechterbovenhoek de eindstand 0-3 bepaalde.

Volgende week de derby tegen Gerwen dus kom op tijd naar het sportpark in Gerwen want vol is vol en het beloofd weer een spektakel te worden.