Vandaag 2 april was de opdracht voor Nederwetten doorgaan met de ingeslagen weg om punten te pakken van hoger geklasseerde tegen standers, maar tegen de ploeg uit Milheeze kwam hier totaal niets van terecht. Het duurde tot de 20e minuut voordat Milheeze de score opende, maar de goed leidende scheidsrechter keurde dit af omdat hij een overtreding constateerde op Tim Bunthof die later geblesseerd het veld moest verlaten. Zijn vervanger was Christiaan Baaten. Milheeze kreeg een vrije trap buiten het strafschop gebied en keeper Koen Joosten formeerde de muur voor hem. Maar Ruud van de Vrande mikte de bal prima in het gat dat de Wettense goalie open liet 1-0. Tot op dit moment was Nederwetten nog niet een keer gevaarlijk voor het Milheezer doel geweest. In de extra tijd van de eerste helft kreeg Bob van Schijndel op aangeven van Willem van Hees de bal prima onder controle en rondde de pass prima af 2-0. Het rust signaal was een verademing en kreeg trainer Dennis Wouterse de kans om zijn ploeg een beetje wakker te schudden want ze kwamen er totaal niet aan te pas. Milheeze Boys bleef echter veel sterker en in de 73 minuut kreeg opnieuw Ruud van de Vrande een prachtige kop – kans en deze verzilverde hij prima 3-0. De thuisploeg had meer kans op de 4-0 dan Nederwetten op de 3-1, dus het laatste fluitsignaal kwam zowel voor de spelers van Nederwetten als voor de meegereisde supporters als een verlossing.

Maandag bleek dat Tim zijn enkelband af had gescheurd. Een fikse tegenvaller voor Tim, die zijn perfecte invalbeurt van vorige week beloond zag worden met een basisplaats tegen Milheezer Boys. Het was helaas voor Tim en het team maar van korte duur. Beterschap Tim!