Nederwetten komt op 31 punten!

In de 1e helft van beide zijden matig spel met relatief weinig kansen. De keepers van beide kanten hadden geen mogelijkheid om hun klasse te tonen want zij kwamen nauwelijks in beeld. Fiducia had iets meer inzet en hun voetbal was een ietsje beter verzorgd maar ook zij kregen geen noemenswaardige kansen, dus gingen beide teams naar de thee met een 0-0 ruststand.

De tweede helft begon een stuk interessanter. Al in de 49e gaf Raymond Gates een afgemeten voorzet van de rechterkant op Toon van Rooij. De spits liet deze kans niet onbenut en kopte de bal in het Fiducia  doel, 0-1. Nederwetten was niet in staat om deze stand uit te bouwen en kreeg na matig uitverdedigen de deksel op de neus toen Toon van Zeeland de bal hard langs keeper Joosten joeg en de  1-1 op het scorebord zette. Een wissel in de 60e minuut, Tom Raaijmakers eruit en Pieter Donkers erin, bracht wel wat meer leven in de brouwerij. In de 80e minuut leidde dit nog tot een doelpunt maar de “warrig” leidende scheidrechter keurde de treffer van Toon van Rooij af om vlak tevoren geen voordeel te geven en af te fluiten voor een overtreding tegen op Nederwetten speler Roy Sleegers. Nog even werd de al enkele weken geblesseerde Ben van der Bruggen in gebracht maar ook hij kon het tij niet meer keren.

De doelstelling voor dit seizoen was 30 punten. Met nog een speelronde voor de boeg is de ploeg van Dennis Wouterse er in geslaagd om deze zelfs te overtreffen, door op 31 punten te komen. Hopelijk volgende week nog meer bonuspunten, thuis tegen ELI uit Lieshout. Het zou een leuk afscheidscadeautje zijn voor de vertrekkende trainer!