ROODWIT ’62  –  RKVV Nederwetten  9-1

Het was druilerig weer met veel wind op het mooie sportpark van Roodwit ‘62

De trouwe supporters van Nederwetten trotseerden dit slechte weer om te zien hoe hun vaandelteam uit de start blokken zou komen.

Dit werd al gauw een des illusie want al na 5 minuten stond de 1-0 al op het scorebord. 5 Minuten later kon Bo Amantigani de 2-0 aantekenen door slordig verdedigen van de Wettense achterhoede. Voornoemde spelers scoorde beiden ook nog  de 3-0 en 4-0 waarvan een uit een penalty.

Rust: 4-0

Na de pauze speelde Nederwetten wel iets beter maar 10 minuten na rust was het alweer Amantigani die de 5-0 aan tekende. Ilias Thari rondde een mooie aanval van rechts fraai af 6-0. Een van de weinige goedlopende aanvallen van Nederwetten werd in de 32e minuut prima voor gegeven door Christiaan Baaten, waardoor Toon van Rooij de 6-1 aan tekenen. Weer Roel Merks, 7-1 en een penalty genomen door Rens Sanders 8-1 en toen de supporters al met een been in de auto zaten viel ook nog de 9-1.

Eindstand: 9-1

Heel gauw vergeten deze belabberde uitvoering en nu vol vertrouwen uitkijken naar de toekomst en de verstandhouding in de ploeg te handhaven. Het kan vanaf nu alleen maar beter gaan. Denk ook aan de supporters!!!!