Nieuws

Enthousiast Nederwetten imponeert tegen Tongelre

 

 

Nederwetten - Tongelre 6-1

 

 

Na de afstraffing van vorige week tegen Elsendorp was de selectie van Nederwetten vastberaden om een en ander recht te zetten bij onze trouwe supporters. Het tweede won van Nuenen en bij het eerste werd in de thuiswedstrijd tegen Tongelre vanaf de eerste minuut vol gas gegeven.

Onder aanvoering van Bart Sengers, die al de hele week door een cameraploeg gevolgd werd vanwege een portret dat over hem en RKVV Nederwetten gemaakt wordt, lieten onze mannen geen enkele illusie aan Tongelre, nagenoeg alle duels achterin en op het middenveld waren voor de blauw-witten.

Na enkele gemiste kansjes door de Nederwettense voorhoede was er in de 33e minuut eindelijk de dik verdiende voorsprong: 1-0. Toon...


Gehavend Nederwetten gaat ten onder in matige wedstrijd tegen Elsendorp

 

 

Ondanks 6 geblesseerde basisspelers begon Nederwetten goed aan deze wedstrijd. Voldoende kansen voor onder meer Giel van Korven maar de bal wilde niet in het doel. In de 13e minuut kwam Elsendorp over rechts richting Nederwetten doel en de supersnelle Silvan Kuipers plaatste de bal keurig in de rechter benedenhoek, nog voordat de verdediging  van Nederwetten besefte wat er aan de hand was. Elsendorp combineerde veel beter en was minder slordig dan Nederwetten en in de 37e minuut was het opnieuw Silvan Kuipers die een halve terugspeelbal onderschepte en de 2-0  aantekende. Met deze stand werd ook de rust bereikt

 

Na de pauze gloorde er toch weer een sprankje hoop toen een mooie aanval van Nederwetten bij Giel van Korven terecht...


DERBY!!! Zondagmiddag 16 september Nederwetten - Gerwen

 

 

De bekerwedstrijd tussen Nederwetten1 en Gerwen1 staat gepland op zondagmiddag 16 september Om 14:30 uur.

 

 

 

Nederwetten speelt thuis en we rekenen daarom van harte op uw steun tijdens deze mooie najaarsderby.

 

Nederwetten komt dit seizoen uit in de 5e klasse, terwijl Gerwen vorig seizoen is gepromoveerd en dus een klasse hoger ingedeeld staat. Zal dit verschil ook op het veld tot uiting komen?

 

Sluit je weekend af bij ons RKVV Nederwetten en je zult er geen spijt van krijgen. Eerst...


hoofdSponsor
hoofdSponsor