Nieuws

Ondanks hard werken geen punten voor Nederwetten; Nederwetten - Odiliapeel 0-3

 

Onder een opnieuw stralend blauwe hemel op Sportpark de Koppel en met vele supporters van beide verenigingen langs de lijn heeft Nederwetten geen punten kunnen binnen halen tegen het hoog geplaatste Odialiapeel.

 

In het eerste half uur gingen de partijen nog redelijk gelijk op. In de  3e minuut van de wedstrijd moest Nederwetten keeper Jordy van den Boogaard nog helemaal gestrekt gaan om te voorkomen dat Odiliapeel al op een vroege voorsprong kwam, maar hij pareerde de inzet van Nick Wals met een mooie safe. Het was echter opnieuw deze Nick Wals die de 0-1 op het scorebord bracht,  toen hij met een mooie curve in zijn schot geheel onhoudbaar voor de goed keepende Jordy van den Boogaard de score kon openen. In de...


Hebben we het lek boven? Nederwetten - HSE 7-2

 

Ondanks dat het in de 7e minuut al 0-1 stond voor HSE door een doelpunt van Jihan Ozgul heeft Nederwetten op deze prachtige na-zomerdag laten zien dat met hard werken en een goede instelling resultaat te halen is.

 

Vijf minuten na de openingstreffer maakte Willem van Rooij na een corner van Mathijs Merks  met een mooie omhaal de gelijkmaker 1-1 In de 17e minuut werd Toon van Rooij door de HSE keeper in het strafschopgebied onderuit gehaald en de daarop volgende penalty werd door Mathijs Merks onberispelijk binnen geschoten. 2-1 Wat een weelde. In de 39e minuut een goed lopende aanval van Nederwetten, een pass van Rik van Lieshout en een mooie afronding door Toon van Rooij. Vlak voor de rust gaf Willem...


Nog steeds geen punten voor RKVV Nederwetten; VOW - Nederwetten 3-1

Ondanks hard werken heeft het vaandelteam van Nederwetten nog steeds geen enkel punt binnen kunnen slepen in deze nog prille competitie. Tegen het hooggeplaatste VOW uit Zijtaart ontbrak het ook vandaag weer aan het beetje geluk, maar er zit progressie in het team.

 

In de eerste helft was Nederwetten zeker niet de mindere van medekoploper VOW. Een mooie vrije trap van VOW werd in de 25e minuut prima gestopt door keeper Jordy van den Boogaard en een prima aanval via Roy Sleegers leidde net niet tot een doelpunt van Toon van Rooij. Een licht gegeven gele kaart aan Ben van den Bruggen werd Nederwetten uiteindelijk fataal in deze wedstrijd. In de 40e minuut van de eerste helft probeerde Ben van den Bruggen een aanval van VOW...


Rikken bij RKVV Nederwetten, vrijdagavonden in de winter

De avonden worden weer wat langer, dus tijd om weer een kaartje te gaan leggen bij RKVV Nederwetten in het Piet Renders Paviljoen.

 

 

 

We spelen op vrijdagavonden. Vier keer voor de jaarwisseling en vier keer erna.

 

Data staan hieronder vermeldt, en zijn later ook terug te vinden op deze website onder het kopje "informatie" en dan "agenda".

 

We beginnen altijd om 20:00 uur kaarten, maar u kunt al binnenwandelen vanaf 19:30 uur, waar Annelies klaar staat om u wat te drinken in te schenken. Zorg dat u er bij bent, een gezellige avond kaarten, wat buurten en wie weet misschien wel met een mooie prijs naar huis. Kom op tijd want vol is vol.

 

 

...


Licht herstel voor RKVV Nederwetten

 

Nederwetten  - Keldonk   2-4

Na de zeperd van 9-1 afgelopen week had Nederwetten in de wedstrijd tegen Keldonk wel recht op een puntje. Helaas ontbrak het hier nog aan, maar er zat duidelijk verbetering in de ploeg uit Nederwetten.

 

Behalve het eerste half uur toen  Christ van den Biggelaar de bal ongelukkig voor eigen doel raakte en die rolde onhoudbaar voor Jordy van de Boogaard in het eigen doel 0-1. Amper 1 minuut later kreeg Keldonk weer een grote kans maar die werd door de Nederwetten goalie prima gestopt. Nederwetten kreeg ook enkele kansjes, Toon van Rooij in het zijnet en Christiaan Baaten een grote kans voor open doel maar als je zelf niet scoort doe het de tegenstander meestal wel. Een...


hoofdSponsor
hoofdSponsor