Nieuws

Samenwerking jeugdafdelingen RKGSV en RKVVN

Uitwedstrijd tegen EMK verplaatst naar zaterdagmiddag 12 oktober

 

De competitiewedstrijd tussen EMK1 en Nederwetten1 is verplaatst van zondag 13 oktober naar zaterdag 12 oktober aanstaande. Aanvang wedstrijd: 16:30 uur.

 

Hoe kan de voetbal-/Nederwettenliefhebber nou beter zijn of haar zaterdagavond inluiden dan met een spannende voetbalkraker op de zaterdagavond!? Doe je blauwe schmink op, trek je dansschoenen aan en stuur je fiets richting Sportpark Wettenseind in Nuenen!

Voetbalclub EMK zorgt voor een muziekje, wat extra eten en voldoende drankjes zodat we niks tekort...


Nederwetten – Eindhoven av. 0-4

In een teleurstellende wedstrijd wist Nederwetten het niveau van voorgaande wedstrijden niet te halen. Zeker tien opgelegde kansen werden onbenut gelaten en dan zegt de welbekende voetbalwet: “als jezelf niet scoort dan doet de tegenstander dat wel”. En zo gebeurde het ook. In de 33e minuut maakte Mitchel Kluitman de 0-1 nadat hij de bal door toeval van een verdediger van Nederwetten voor de voeten kreeg.

Wat Nederwetten daarna ook allemaal probeerde het lukte allemaal niet en op een gegeven moment speelt de teleurstelling zo’n grote rol en is de moed zover in de schoenen gezakt dat Eindhoven nog kans zag om in de laatste vijf minuten nog driemaal te scoren via Shentley Mathilda, Tim Tibosch en Niels de Haas. Een wedstrijd om snel te vergeten en ervoor te zorgen...


hoofdSponsor
hoofdSponsor