Nieuws

Wie bedenkt onze nieuwe naam?

Zoals jullie weten zijn we (RKGSV & Nederwetten) bezig een gezamelijke jeugdafdeling te vormen. Dit seizoen (2013 - 2014) spelen we bij de F,E en D al met gemengde (Nederwetten/Gerwen) teams.

 

Wij willen iedereen vragen na te denken over een passende nieuwe naam, logo en tenue en deze via mail: wedstrijdsecretaris.rkgsv@hotmail.com of in de kantine van Nederwetten of Gerwen in te leveren.

 

De beste inzendingen worden geselecteerd en voorgelegd aan de beide besturen. Voor de leukste/beste inzending van onze jeugdleden hebben we leuke prijzen.

 

...


Real Lunet – Nederwetten

Tegen koploper Real Lunet was Nederwetten ondanks hard werken niet opgewassen.
Een beoordelingsfoutje van de keeper in de 14e minuut zorgde voor de 1-0 door Glenn Kusters. Een vrije trap werd door Arda Hafer in de 30e minuut prachtig binnengeschoten. 2-0. In een scrimmage was het opnieuw Glenn Kusters die de 3-0 aantekende. Vlak voor rust scoorde Damian Grootfaam de 4-0. Toon van Rooij maakte in de 43e minuut op aangeven van Niek Evers de 4-1.
In de tweede helft was het Piet Schrasserbet die de 5-1 liet noteren in de 65e minuut. Arda Hafer liet ook nog de 6-1 aantekenen en dit was tevens de einduitslag.
Nederwetten moest erkennen dat koploper Real Lunet net een maatje te groot was. Volgende week de thuiswedstrijd tegen SCI.Daar zullen we proberen alsnog loon naar werken te...


hoofdSponsor
hoofdSponsor