Nieuws

Aanstaande vrijdag (1 juni): SPONSORTOERNOOI 2018

 

Vrijdagavond 1 juni staat het jaarlijks terugkerende sponsortoernooi weer voor de deur.

Uiteraard vinden wij het prachtig om te zien dat er evenals de afgelopen jaren opnieuw veel deelnemers zijn!

 

 

Omdat veel mensen zich de afgelopen jaren moesten haasten om na school of werk tijdig aanwezig te kunnen zijn, hebben we er wederom voor gekozen om een frietkar te laten komen. Onze inmiddels vertrouwde Hans Teulings, van “Spierbal on tour”, staat vanaf 18:00 uur klaar met zijn “Verrékkes lekkere frietjes”.

 

Na afloop van ons gezelligheids-toernooi gaat DJ MANY MORE jullie voetjes opnieuw aan het werk zetten. Met zijn uitgebreide repertoire,...


Nederwetten - Menos 9-0

 

 

Nederwetten heeft de competitie in de 5e klasse op een waardige manier afgesloten. 

Vanaf de eerste minuut was Nederwetten heer en meester op het veld en kreeg Menos geen enkele kans om in hun ritme te komen. Het werd een prachtig slot van een verder rommelig verlopen seizoen.

 

In de 21e minuut nam Christiaan Baaten een prima corner die werd ingekopt door Giel van Korven. De bal werd nog wel weggewerkt maar in de rebound scoorde Giel toch de 1-1. Amper 3 minuten later was het weer de sterk spelende Christiaan Baaten die een bal panklaar legde voor Toon van Rooij die de 2-0 aantekende. Het liep allemaal gesmeerd en Jesper Franc kon een prima pass van Ben van der Bruggen...


Tafelvoetbalfinale loopt uit op slijtageslag

 

Het Piet Renders Paviljoen (Nederwetten) was op donderdagavond 24 mei het toneel voor de finales van het tafelvoetbalseizoen 2018!

Nadat de halve finales al aantoonden dat het niveau in Nederwetten heel behoorlijk is, werd in een zinderende finale het publiek beloond met een meeslepende slijtageslag.

 

De teams "Klasse Stabels Gardens" (Giel van Korven/Rens Stabel) en "Blockgoal" (Erik Foolen/Han Huijbers) mochten strijden om de cup. Vanwege de zenuwen was het begin van de wedstrijd wat rommelig, maar later werden de doelen aan beide kanten flink onder vuur genomen. Uiteindelijk kwam het op een allesbeslissende laatste bal aan. Bij een stand van 2-2 in sets en een 5-5 stand in de 5e set, scoorde Erik...


HALVE FINALE EN FINALE TAFELVOETBAL

 

Donderdagavond 24 mei spelen we in het Piet RendersPaviljoen de halve finale en finale van de tafelvoetbalcompetitie 2018!

 

 

Halve finales zijn bereikt door:

 

1. Klasse Stabels G. (Giel/Rens/Koen)

 

2. Maggie d'r in!? (Martijn/Piet)

 

3. Blockgoal (Han/Erik/Kees)

 

4. Wettes Eind (Arne/Wiljan/André)

 

 

 

Donderdagavond 24 mei:

 

22:00u

Halve finale 1. (Klasse Stabels Gardens vs. Maggie d'r in!?)

 

22:30u

Halve finale 2. (Bockgoal vs. Wettes Eind)

 

...


Gerwen - Nederwetten 2-1

 

Het was een stralende 1e Pinksterdag en honderden mensen waren toegestroomd om de 2e plaatselijke derby tussen Gerwen en Nederwetten, binnen 2 weken, te aanschouwen.

 

Alle toeschouwers waren klaar voor een spetterende wedstrijd en vanaf minuut een was er volop strijd. In de 10e minuut kreeg de goed spelende Niek Evers een mooie kans om de score te openen maar zijn inzet zeilde net naast het doel van keeper Bram Waterschoot. Nederwetten speelde goed en verzorgd voetbal en was zeker in de 1e helft de bovenliggende partij. In de 35e minuut loste Toon van Rooij een schijnbaar onhoudbare streep op het Gerwen doel, maar opnieuw voorkwam de Gerwen goalie de openingstreffer. Ook Gerwen...


hoofdSponsor
hoofdSponsor