Nieuws

Henri Maas nieuwe hoofdtrainer RKVV Nederwetten

Na ongeveer een maand zonder hoofdtrainer is het bestuur van RKVV Nederwetten er in geslaagd om een nieuwe hoofdtrainer voor de selectie van onze voetbalvereniging aan zich te binden. Vanaf 1 augustus 2018 zal Henri Maas, uit Mariahout, zich over de enthousiaste groep Nederwettense vaandeldragers ontfermen.

 

Procedure

De technische commissie en een afvaardiging van de spelersgroep is door Henri Maas tijdens een gesprekscyclus op enthousiaste wijze overtuigd. De persoonlijkheid en mentaliteit van Henri sluiten aan bij de kernwaarden die wij in Nederwetten voorstaan. Transparantie, communicatie, eenheid en positiviteit zijn woorden die in de gesprekken regelmatig voorbij kwamen.

 

Carrière...


Zoektocht nieuwe trainer en elftalindeling

 

Update:

Op dit moment is het bestuur druk doende om de zaken voor het aankomende seizoen weer op orde te krijgen.

 

 

Door het late vertrek van onze hoofdtrainer Toon van der Loo hebben bestuurlijke zaken zoals de elftalindeling enigszins vertraging opgelopen, want een nieuwe hoofdtrainer aanstellen is nu prioriteit nummer 1.

Daarnaast is de organisatie van het jaarlijkse vrijwilligersfeest momenteel ook in volle gang.

 

De verwachting is dat we voor het einde van de maand een nieuwe hoofdtrainer en de elftalindeling bekend kunnen maken. Er zijn enkele veranderingen, maar de gezichten blijven grotendeels hetzelfde. Zoals kenmerkend voor onze vereniging zijn er ook dit jaar...


Hoofdtrainer Toon van der Loo verlaat RKVV Nederwetten

 

In onderling overleg is besloten dat de wegen van Toon van der Loo en onze vereniging gaan scheiden.

 

 

Waar partner Rutger Maters eerder dit jaar aangaf dat hij vanwege zijn privé situatie (jong gezin) en zijn werkcarrière kiest om te stoppen als trainer, is het voor Toon juist een nieuwe stap in zijn trainerscarrière die aanleiding is om onze vereniging  te gaan verlaten.

 

Toon geeft aan fijn gewerkt te hebben in Nederwetten, maar dat hij deze kans niet kan laten schieten.

Wij begrijpen en respecteren de keuze van onze hoofdtrainer en wensen Toon veel succes bij zijn nieuwe club.

 

Bestuur RKVV...


hoofdSponsor
hoofdSponsor