Nieuws

Moeizame maar verdiende overwinning van RKVV Nederwetten

 

 

  

 

Irene 1  - Nederwetten  1       2 – 4

 

Het begon voortvarend  voor Nederwetten in de eerste competitie wedstrijd na de winterstop. Al na 6 minuten stond de 0-1 op het scorebord dankzij een assist van Christiaan Baaten en een perfecte afronding van Rik van Lieshout die de bal knap over de keeper van s.c Irene schoot. Amper 3 minuten later was het Toon van Rooy die de bal diagonaal op doel schoot en de met moeite weg gewerkte bal werd attent  binnen geschoten door de weer herstelde Tom Raaymakers 0-2 . Irene was volledig de kluts kwijt en...


TEAMUITJE WETTE 3.

 

 

 

 

 

Zaterdag 28 januari trapte Wette 3 hun teamavond af in Café Ons Dorp. Na het aperitief hier te hebben genuttigd werd de gang naar Restaurant de Bengel gemaakt. Een perfect uitgevoerd roulatiesysteem zorgde ervoor dat de banden met iedereen konden worden aangehaald om met een positief teamgevoel de 2e seizoenshelft te starten. (nog bedankt Piet).

Om 20.00uur stond in Café Schafrath stond Gaby Wijnhold van ThePubquiz ons op te wachten om aan onze actieve activiteit te beginnen. In 4 teams werden 6 rondes van hersenkrakers afgewerkt die uiteindelijk resulteerde in een overwinning voor 'De mannen plus Dennis'. Iemand ooit van Bruce Jenner gehoord? Nou, Dennis wel!

Een lichtjesparade en enkele drankjes verder werden...


hoofdSponsor
hoofdSponsor